Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


bajai Kézműves Egyesület és Kocsis Zsuzsanna üvegfestő

2010.05.25

Bajai Kézműves Egyesület

A Bajai Kézműves Egyesület 2001-ben alakult Vass János kezdeményezésére. Az alapító 17 fős létszám mára 39-re bővült, ebből 9 fő népi iparművész.

Van közöttük halászszerszám-készítő, késes, fazekas, fafaragó, pintér, gyöngyfűző, hímző, keramikus, ruhakészítő, mézeskalácsos, íjgyártó, üvegfestő, kenderműves, tárogatós és van játszóház vezető képesítéssel bíró tagjuk is.

Ebben a rovatban a tagokat és alkotásaikat mutatjuk be.

 

 Kocsis Zsuzsanna vagyok, jelenleg Baján élek és kozmetikusként egy saját szalont üzemeltetek.
Több mint 6 éve foglalkozom üvegfestéssel. Teljesen elbűvölt a technikában rejlő számtalan lehetőség, a felület és a festék kölcsönhatásának ezerszínűsége. Folyamatosan új és új eszközök, stílusok bevonásával próbálom izgalmasabbá, egyedibbé tenni az alkotásaimat.
Eleinte csak festményeket készítettem, de most már használati tárgyakat, ajtó- és ablakbetéteket, órákat, ékszereket is festek. Munkáimat évente zsűriztetem.  Ezen kívül néhány éve részt veszek A Magyar Kézművességért Alapítvány által meghirdetett tavaszi pályázatokon, valamint színvonalasabb kézműves vásárokon, mesterség-bemutatókon, rendezvényeken. Vállalok egyéni és csoportos tanfolyamokat, bemutatókat is.

Kiállításaim:
2005 nov.  Dunaújváros
2006 okt. Esztergom
2006 nov. Baja
2007 nov. Bp. XIV. ker. Cserepesház
2007 dec. BP. XIV. ker. Zeg-zug

Elérhetőségeim:
Cím:  6500 Baja, Szenes u. 1.
Tel.: 30/2390556 begin_of_the_skype_highlighting              30/2390556      end_of_the_skype_highlighting
E-mail: smudy1@gmail.com Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Web: készülőben!

Zsuzsa további képei a Galéria menüpontban láthatók!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.