Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


gyógyító kristályok

2010.05.26

KristályokFogj egy kristályt a kezedbe!  Egy olyat válasz, ami a szemednek és a szívednek egyaránt gyönyörködtető, amelyikre a szemed újra és újra visszatéved. Amely valami kifejezhetetlen ok miatt fogva tart, megbabonázza szívedet - lelkedet, megérint és elvarázsol.


Csak egy kavics - mondanák sokan. Sokkal több ez, mint egy kődarab. Ő a lélekköved.

Igen, léteznek még varázslatok, csak engednünk kell, hogy megérintsenek. Nem csak hiszem, de tudom is: életünk pont olyan, amilyenné tesszük. Már pedig az életünk tele van csodákkal, csak hajlamosak vagyunk elfeledkezni róla. Te is, én is, mindannyian. Nincsenek kivételek. Minden ember a saját útját járja, ki egy picit előrébb, és van, aki hátrább tart. De tartson bárki bárhol, senki sem tökéletes, csupán törekedni lehet ebbe az irányba. Hogy ezt jól tegyük, a harmóniát kell elérnünk az élet minden területén, de ehhez tudatosságra van szükségünk. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, szeretnünk kell az életet, a világot, önmagunkat. Borzasztó nehéz szeretni. Nincs ember, aki megtapasztalhatná fizikai testben a tökéletes szeretetet. És nincs ember, aki átélné a tökéletes tudatosságot. Ezek csak irányok, ez az út. Ezen az úton számtalan segítséget találhatunk, akár a fizikai, akár az asztrális és mentális világban. Semmi sem kötelező, de az út visz magával. Utazók vagyunk mindannyian: szemlélők és tapasztalók. Vannak persze törvényszerűségek, okok és okozatok, de ezekről majd máskor mesélek.

Bármilyen segítséget elfogadhatunk, alkalmazhatunk, amivel másnak nem ártunk. Vannak különböző vallási kultúrák, gyógyászati-energetikai rendszerek, filozófiai irányzatok, testmozgás kultúrák-terápiák, mesterek, angyalok, erőállatok, elementális lények és még hosszan sorolhatnám. És ilyen segítséget nyújtók a kristályok is.
kristályVálassz egy kristályt és megmondom ki vagy! Válassz egy kristályt és megmondom, mire van szükséged.  Nincsenek titkok, csak mi emberek viselkedünk titokzatosan és ezt a képet próbáljuk kivetíteni környezetünkre, végül elhitetni magunkkal, hogy világunkban minden rendben van. És amikor rádöbbenünk, hogy mégsem, elkezdjük lázasan keresni a magyarázatot, a megoldásokat. Tapasztalatom szerint két fajta ember van. Van, aki keres, és van, aki azt hiszi talált. Van, aki hagyja, hogy vigye az út és van, aki az útnak szeretné, próbálja megszabni, hogy merre kanyarodjon. A legtöbben persze egy picit ilyenek és egy picit olyanok is vagyunk. De a lényeg persze nem ez a kristálygyógyászatban, mint ahogy bárhol máshol sem az élet egyéb területein. Vagy is nem az a fontos, hogy akarjuk-e a változást, hanem az hogy készek vagyunk-e elfogadni azt. Hisz sokan vannak közöttünk, akik valójában nagyon is jól megvannak a problémáikkal, hisz mint mindennek, a gondoknak, betegségeknek is megvannak a maguk előnyeik az élet bizonyos helyszínein. Legyen az akár fizikai, akár lelki jellegű.
A kristályok világa egy csodálatos világ, tele csupa új felfedezésre váró dologgal, ahol érdemes a dolgok mélyére nézni. Soha nem csak a tünetet kell kezelni, hanem a kiváltó okot is. Ezért nagyon fontos, hogy kellő körültekintéssel válasszuk ki a megfelelő követ, akár többet is.
Hát fogd a választott kövedet – lélekkövedet – kezedbe helyezkedj el kényelmesen és hunyd be szemedet! Ne tégy semmit! Ne akarj minden áron, ne erőlködj! Csak lélegez mélyeket és érezd jól magad! Lazíts és figyelj! Érezz!  Sok mindent, rengeteg érzést megtapasztalhatsz: hideg, langyos, meleg, csiklandozó, csipkedő, örömérzet és szomorúság, elengedés és megkönnyebbülés… Minden kőnek története van, minden kőnek van egója és van szelleme. Mindenki megtapasztalhatja azt a csodát, hogy átélheti a kristályok erejét. Gyógykezeléseken, tanfolyamokon mindig el szoktam mondani, nem kell hinnünk, csak engedjük hatni, fogadjuk el a kristályok gyógyító hatását. Szeressük magunkat annyira, hogy merjük elfogadni azt, amire szükségünk van.


Papp József
Reiki mester, Kristálygyógyász
Kristály tanácsadás, kezelés, tanfolyam.


kuckokonyv@freemail.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


Kuckó Könyv és Ajándékbolt
Baja, Jelky tér 8.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.